Asociaţia Generală a Frigotehniştilor din Romania 25-05-2024 02:23:54
Cuprins
Meniu logare

Username:
Parola:
Retine-mi datele

Cont nou! | Parola uitata?


Contact
Asociatia Generala a Frigotehnistilor
B-dul. Pache Protopopescu Nr. 66 Sector 2, Cod 021407, Bucuresti
Tel.: 021-252.39.64
E-mail: office@agfr-instruire-certificare.ro
DISPECERAT
INSTRUIRE - CALIFICARE - CERTIFICARE
Persoane de contact

Mioara VINCERIUC
Mobil: 0744668479
Titina IORDAN
Mobil: 0723066933


48870 vizitatori.

Membri AGFR
 • �� Cine poate fi membru AGFR ?
  Extras din STATUT

  Capitolul V. Membrii asociatiei. Modul de dobandire si de pierdere a calitatii de asociat
  5.1. A.G.F.R. se compune din persoane fizice, ce devin membri la cerere, cu aprobarea Consiliului Director, la propunerea Comitetului Executiv. Membri A.G.F.R. sunt:
  - membri specialisti de profil, proveniti din randul cadrelor didactice din invatamantul mediu, profesional si superior, cercetatorilor, proiectantilor, inginerilor, subinginerilor, maistrilor, tehnicienilor, constructorilor-montori si instalatorilor de frig, A/C si P/C, cu totii implicati direct si nemijlocit in cunoasterea, cercetarea, proiectarea, executia, exploatarea instalatiilor frigorifice, de A/C si P/C;
  - membri specialisti in domenii adiacente/atrase de activitate: medici umani/veterinari, economisti, juristi etc.;
  - membri de onoare, desemnati ca atare de catre CD la propunerea Comitetului Executiv, din randul specialistilor cu renume in domeniu, din tara si strainatate, care de-a lungul anilor si-au adus o contributie deosebita dezvoltarii tehnicii frigului, A/C si P/C.
  Membrii A.G.F.R. au prioritate la activitatile de pregatire si perfectionare, la prezentarea la examenele de certificare profesionala. Ei pot participa la manifestarile stiintifice organizate de A.G.F.R. in tara si strainatate.
  Membrii A.G.F.R. pot face parte din organismele de certificare si evaluare numai in conditiile in care indeplinesc criteriile, inclusiv cele referitoare la evitarea conflictului de interese.
  5.2. Taxa generala la inscriere in A.G.F.R. este de 100,-RON.
  5.3. Cotizatia anuala la membri este de 200,-RON. Membrii de onoare, pensionarii si tinerii specialisti la inceput de cariera, vor cotiza, dupa posibilitati.
  5.4. Incetarea calitatii de membru se poate produce astfel:
  a) La cerere;
  b) Prin excludere, pentru:
  - neplata cotizatiei pe durata unui an;
  - nerespectarea celorlalte obligatii ce-i revin conform Statutului;
  c) Deces.
  5.5. Incetarea calitatii de membru prin excludere se hotaraste de catre CD, in conditiile prezentului statut, la propunerea Comitetului Executiv.
  5.6. Asociatul care pierde calitatea de membru prin excludere nu poate formula pretentii asupra patrimoniului Asociatiei.

  2. Adeziune

  Pentru aderarea la Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania aveti doua posibilitati.

  1. Descarcati formularul de adeziune il printati, il completati si il timiteti prin fax sau posta la sediul AGFR. Descarc Cerere de adeziune.
  2. Completati formularul on-line de pe site: Completez formular.

  Pentru ca AGFR sa poata sa colaboreze cat mai strans cu membrii sai, rugam ca in cazul in care apar modificari in datele personale sa le comunicati la office@agfro.ro. Va multumim!  Index | Despre noi | Membri AGFR | Contact

  Termeni si conditii

  © 2019 Asociatia Generala a Frigotehnistilor