Asociaţia Generală a Frigotehniştilor din Romania 18-06-2024 15:09:20
Cuprins
Contact
Asociaţia Generală a Frigotehniştilor
B-dul. Pache Protopopescu Nr. 66 Sector 2, Cod 021407, Bucureşti
Tel.: 021-252.39.64
Mobil: 0787766831 Urgenţe
E-mail: office@agfro.ro
DISPECERAT
INSTRUIRE - CALIFICARE - CERTIFICARE
Persoane de contact

Mioara VINCERIUC
Mobil: 0744668479
Titina IORDAN
Mobil: 0723066933


Membri AGFR
 • Cine poate fi membru AGFR ?
  Extras din STATUT

  Capitolul V. Membrii asociatiei. Modul de dobandire si de pierdere a calitatii de asociat
  5.1. A.G.F.R. se compune din persoane fizice, ce devin membri la cerere, cu aprobarea Consiliului Director, la propunerea Comitetului Executiv. Membri A.G.F.R. sunt:
  - membri specialisti de profil, proveniti din randul cadrelor didactice din invatamantul mediu, profesional si superior, cercetatorilor, proiectantilor, inginerilor, subinginerilor, maistrilor, tehnicienilor, constructorilor-montori si instalatorilor de frig, A/C si P/C, cu totii implicati direct si nemijlocit in cunoasterea, cercetarea, proiectarea, executia, exploatarea instalatiilor frigorifice, de A/C si P/C;
  - membri specialisti in domenii adiacente/atrase de activitate: medici umani/veterinari, economisti, juristi etc.;
  - membri de onoare, desemnati ca atare de catre CD la propunerea Comitetului Executiv, din randul specialistilor cu renume in domeniu, din tara si strainatate, care de-a lungul anilor si-au adus o contributie deosebita dezvoltarii tehnicii frigului, A/C si P/C.
  Membrii A.G.F.R. au prioritate la activitatile de pregatire si perfectionare, la prezentarea la examenele de certificare profesionala. Ei pot participa la manifestarile stiintifice organizate de A.G.F.R. in tara si strainatate.
  Membrii A.G.F.R. pot face parte din organismele de certificare si evaluare numai in conditiile in care indeplinesc criteriile, inclusiv cele referitoare la evitarea conflictului de interese.
  5.2. Taxa generala la inscriere in A.G.F.R. este de 100,-RON.
  5.3. Cotizatia anuala la membri este de 200,-RON. Membrii de onoare, pensionarii si tinerii specialisti la inceput de cariera, vor cotiza, dupa posibilitati.
  5.4. Incetarea calitatii de membru se poate produce astfel:
  a) La cerere;
  b) Prin excludere, pentru:
  - neplata cotizatiei pe durata unui an;
  - nerespectarea celorlalte obligatii ce-i revin conform Statutului;
  c) Deces.
  5.5. Incetarea calitatii de membru prin excludere se hotaraste de catre CD, in conditiile prezentului statut, la propunerea Comitetului Executiv.
  5.6. Asociatul care pierde calitatea de membru prin excludere nu poate formula pretentii asupra patrimoniului Asociatiei.

  2. Adeziune

  Pentru aderarea la Asociaţia Generală a Frigotehniştilor din Romania aveţi două posibilităţi.

  1. Descărcaţi formularul de adeziune il printaţi, il completaţi şi il timiteţi prin fax sau poştă la sediul AGFR. Descarc formular.
  2. Completaţi formularul on-line de pe site: Completez formular.

  Pentru ca AGFR să poată să colaboreze cat mai strans cu membrii săi, rugăm ca in cazul in care apar modificări in datele personale să le comunicaţi la office@agfro.ro. Va multumim!
  AGFR - LinkedIn |

  Index | Despre noi | Noutăţi | Clearing House | Instruire | Publicaţii | Bibliotecă | Download | Organigramă | Membri AGFR | Contact

  © 2009 Asociaţia Generală a Frigotehniştilor